Adoptie proces

Als u geïnteresseerd bent in een Bumbledoodle-pup, neem dan contact met ons op. Wanneer u een puppy van ons adopteert, maken we graag verder kennis met u en vinden we het fijn om meer te weten te komen over u en uw gezinssituatie.  Vanuit daar vragen wij om een beschrijving van uw woonsituatie, ten einde om er natuurlijk zorg voor te dragen dat onze Bumbledoodle-puppy’s de toekomst krijgen die ze verdienen!  Naast een beschrijving van uw leefsituatie, moeten algemene zaken als uw volledige naam, adres, telefoonnummer ook worden verstrekt. 

Alle Bumbledoodle-puppy’s worden contractueel ondertekend en verkocht door een sterilisatie/castratie overeenkomst  met 18 maanden. Wij geven u het stamboom certificaat mee bij het afhalen van uw pup.  

Hierop aansluitend hebben we telefonisch contact zodat we nader kennis met elkaar kunnen maken. 

Als beide partijen tevreden zijn en er vertrouwen in hebben om door te gaan, wordt u gevraagd om een niet-restitueerbare betaling van € 250 te voldoen zodat u ingeschreven staat op onze wachtlijst en is niet restitueerbaar. Dit helpt ons enerzijds bij het plannen van toekomstige nesten voor wachtende gezinnen naar helpt ook u om een weloverwogen keuze te maken aangaande het verrijken van uw gezin met een Bumbledoodle-puppy!

De prijs voor een pup is € 2500, inclusief de aanbetaling. Uw plek op de wachtlijst is afhankelijk van de datum van storting.

Zodra er een nestje is geboren, nemen we contact met u op via e-mail en heeft u 2 dagen de tijd om te beslissen of u door wenst te gaan met het voorgestelde nestje. Als uw huidige omstandigheden van uw gekozen voorkeur niet beschikbaar zijn en u niet verder wenst te gaan met het aangeboden nestje, dan hoeft u zich geen zorgen te maken en gaat u automatisch door naar de volgende beschikbare wachtlijst. 

Bumbledoodles behoudt het recht om als eerste een pup uit het nest te kiezen om toe te voegen aan ons fokprogramma.

In de weken daaropvolgend sturen we je foto’s, updates, video’s en veel nuttige informatie om je voor te bereiden op de heugelijke dag wanneer je doodle mee naar huis mag nemen!

Als onze pups 6 weken oud zijn, krijgen wij u graag op bezoek zodat u kennis kunt maken met het nieuwgeboren nestje. Tijdens dit bezoek laten we u graag kennis maken met de unieke persoonlijkheden binnen het nest en kijken we naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat de beste aansluiting plaatsvindt tussen u, uw gezin en het nieuwe gezinslid!

Na uw bezoek, vragen wij u om uw favoriete pups naar ons op te sturen in volgorde van voorkeur. Puppy’s worden vervolgens gekoppeld aan hun favoriete families op basis van de datum waarop de aanbetaling wordt gedaan. Toekomstige pup eigenaren worden via e-mail op de hoogte gebracht van hun gekozen doodle.

Een week voordat u uw pup ophaalt, wordt u gevraagd het openstaande saldo te voldoen.

Alle pups gaan met 8 – 9 weken weg en niet eerder. We zullen u een leven lang ondersteuning en advies bieden. We staan voor u klaar om al uw vragen/opmerkingen te beantwoorden en u te ondersteunen tijdens de puppytijd en daarna indien nodig.

Uw Bumbledoodle Puppypakket bevat:

• Dierenarts check
• Ontwormen/vlooien behandeling
• Gechipt
• Speelgoed en tekenen met mama’s geur
• Een borstel
• Gewassen & getrimd
• Hun 1e vaccinatie.
• Een voorraad puppyvoer en -snoepjes 
Gesocialiseerd met behulp van de Puppy Culture-methode 
Een puppy-informatiepakket met uw ondertekende puppycontract, details van de puppy’s microchip, informatie over puppy’s vaccinatie- en ontwormingsbehandelingen, kopie van gezondheidscertificaten van beide ouders, richtlijnen voor voeding, training, verzorging en basisverzorging voor honden en een gezondheidsgarantie in de vorm van een 2-jarig contract. 

First choice puppy breeding

Zou je je kunnen voorstellen of heb je al weleens de stille wens gehad om het prachtige proces mee te maken van een zwangere Australian Labradoodle en om dan haar puppy’s vervolgens groot te brengen? Dat is nu mogelijk!

Wij bieden gezinnen de mogelijkheid, met voorrang op anderen, om een puppy bij ons af te nemen waar u een nestje mee mag maken. Vanzelfsprekend begeleiden wij u bij dit hele proces, want er komt heel veel bij kijken.

Your beloved pet’s care is our top priority