doodles

Werkwijze

We zijn verheugd dat je geïnteresseerd bent in het adopteren van een Australian Labradoodle-pup uit ons nest. Hier is een overzicht van onze adoptieprocedure:

1.Kennismaking: Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online  formulier om je interesse in een pup kenbaar te maken. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer te vertellen over onze fokpraktijken en beschikbare pups.

2.Kennismaking met de pups: Zodra de pups oud genoeg zijn, ben je van harte welkom om een afspraak te maken om ze te ontmoeten. Dit is een geweldige gelegenheid om de pups te observeren, hun persoonlijkheden te leren kennen en te beslissen welke het beste bij jou en je gezin past.

3.Reservering: Als je hebt besloten welke pup je wilt adopteren, vragen we je om een aanbetaling te doen om je reservering te bevestigen. Dit helpt ons om de beschikbaarheid van de pups te beheren en jouw plekje in de wachtlijst te garanderen.

4.Voorbereiding op de komst van je pup: Terwijl je wacht tot je pup oud genoeg is om naar zijn nieuwe thuis te gaan, helpen we je graag bij de voorbereidingen. We bieden advies over voeding, training, huisvesting en andere aspecten van de zorg voor je nieuwe metgezel

5.Ophaaldatum: Op de afgesproken ophaaldatum verwelkomen we je graag om je nieuwe pup op te halen. Voordat je vertrekt, ontvang je alle benodigde documentatie, waaronder stamboomcertificaten, gezondheidscontroles en vaccinatiegegevens. 

6.Levenslange helpdesk: Onze betrokkenheid stopt niet wanneer je de kennel verlaat. We bieden een levenslange helpdesk voor al onze adoptanten, waar je terecht kunt voor ondersteuning, advies en begeleiding gedurende het hele leven van je pup.
We zijn toegewijd aan het vinden van de best mogelijke match tussen onze pups en hun nieuwe families, en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van je nieuwe trouwe metgezel!.

Uw Bumbledoodle Puppypakket bevat:

• Dierenarts check
• Ontwormen/vlooien behandeling
• Gechipt
• Speelgoed en tekenen met mama’s geur
• Een borstel
• Gewassen & getrimd
• Hun 1e vaccinatie.
• Een voorraad puppyvoer en -snoepjes 
Gesocialiseerd met behulp van de Puppy Culture-methode 
Een puppy-informatiepakket met uw ondertekende puppycontract, details van de puppy’s microchip, informatie over puppy’s vaccinatie- en ontwormingsbehandelingen, kopie van gezondheidscertificaten van beide ouders, richtlijnen voor voeding, training, verzorging en basisverzorging voor honden en een gezondheidsgarantie in de vorm van een 2-jarig contract. 

First choice puppy breeding

Zou je je kunnen voorstellen of heb je al weleens de stille wens gehad om het prachtige proces mee te maken van een zwangere Australian Labradoodle en om dan haar puppy’s vervolgens groot te brengen? Dat is nu mogelijk!

Wij bieden gezinnen de mogelijkheid, met voorrang op anderen, om een puppy bij ons af te nemen waar u een nestje mee mag maken. Vanzelfsprekend begeleiden wij u bij dit hele proces, want er komt heel veel bij kijken.

Your beloved pet’s care is our top priority