Doodle-baby’s Cooper

Cooper heeft altijd een brede lach op zijn gezicht. Hij is heel lief, tevens ook een slimme jongen en speelt graag met andere honden, hij is werkelijk gek op iedereen die hij ontmoet.

Cooper

Doodle-baby’s cooper is ons aanstaande toekomstige Dekreu. 

Cooper zijn ouders zijn Dogs Paradise Bro x Waltzing Matilda’s Red Sky in June , zowel Cooper mama als papa zijn uitgebreid getest op gezondheid volgens de richtlijnen van de  WALA en genetisch vrij verklaard van: PRAPRCD
Van Willebrand Disease, EIC, Degeneratieve Myelopathieen Improper Coat.

Wanneer Cooper meerderjarig is, zal ook hij  uitgebreid op gezondheid worden getest, dus u kunt er zeker van zijn dat u een uitstekend hond krijgt die 100% authentiek, gezond en goed opgevoed is in een verzorgende omgeving

Doodlebabys Cooper WALA00077445, wordt gekeurd conform het fokregelement van de WALA. Dit houdt in dat ze vrij moet zijn van HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de ogen elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.

Naam: Doodlesbaby’s Cooper
Geboortedatum:10 januari 2022
Registratie: WALA00077445
Vacht: Rood abstracte golvend fleece

Doodle-baby’s Miss Bumble

Bumble is ons eerste Australian Labradoodle. Ze heeft een prachtig Abrikoos steile vacht. Bumble is waar onze liefdesrelatie met de Australian Labradoodle begonnen is  en zij is een gewaardeerd lid van onze familie.

Ze krioelt het liefst de hele dag tegen je. Ze kijkt daarbij liever wel eerst eventjes de kat uit de boom kijkt maar zodra dat verbroken is, heeft ze je voorgoed in haar hart gesloten.

Miss Bumble

Miss Bumble haar ouders zijn Doodlebaby’s Mister Butterscotch x Dogs Paradise Jitske , zowel Bumble mama als papa zijn uitgebreid getest op gezondheid volgens de richtlijnen van de WALA en genetisch vrij verklaard van: PRA-PRCD
Van Willebrand Disease, EIC, Degeneratieve Myelopathieen Improper Coat.

DoodleBabys Miss Bumble , ALF4/Pure Ald is inmiddels volledig goedgekeurd conform het fokregelement van de WALA. Dit houdt in dat ze ruim geslaagd is op HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.

Naam: Doodlesbaby’s Miss Bumble
Geboortedatum: 14 augustus 2021
Registratie: WALA00069915
Vacht: fleece
Kleur: Abrikoos