doodles

Welkom bij Bumbledoodles

Ik beschouw mijzelf als een kleine, zeer diervriendelijke, Australian Labradoodle fokker, gevestigd in Friesland die vanuit zijn eigen liefde voor dit mooie ras, andere mensen hetzelfde geluk wens als dat onze eigen 2 Labradoodles ons iedere dag weer weten te brengen.

Bij Bumbledoodles brengen we 100% authentieke Australian Labradoodles groot binnen een liefdevolle en verzorgende omgeving. Volledig toegewijd aan het volgen van een verantwoord fokprogramma, ligt onze focus op het gezond en gelukkig houden van onze doodles voor wanneer ze ons nest verlaten om zo hun eeuwige thuis te vinden.Wij wonen

In Stiens 5 km boven Leeuwarden samen met mijn vrouw en onze jongste zoon van 17 jaar. Onze andere 2 volwassen kinderen zijn inmiddels het nest uitgevlogen, maar komen regelmatig op bezoek met hun eigen harige vriendjes en dan is het met elkaar een gezellige, dolle beestenboel. 

Ik ben als kind altijd opgegroeid met honden, maar nu met een eigen gezin en ik een vrouw heb die allergisch is voor honden en katten, ben ik begonnen met een onderzoek naar welk ras geschikt zou zijn voor ons gezin. Ik kwam het ras Australian Labradoodle tegen en zo begon ik aan mijn reis naar de Australian Labradoodle. Miss Bumble is onze allereerste Australian Labradoodle en is nu samen met onze Australian Labradoodle ‘Cooper.’ 

Door mijn passie voor honden en de liefde voor dit specifieke ras, heb ik mijn lang gekoesterde droom uitgezet om met de Australian Labradoodle te gaan fokken.Bumbledoodles

Mijn nalatenschap hier bij Bumbledoodles omvat het grootbrengen van Australian Labradoodles die 100% authentiek zijn, daarbij strikt getest zijn op gezondheid, consistent in vacht en grootte en ieder beschikkend over een gezond en eindeloos blij temperament. 

Mijn wens is om gezinnen een ‘Bubmbledoodle’ te bieden waar zowel ik als jullie trots op kunnen zijn. Een gezonde, gelukkige hond die voor altijd vreugde, liefde en vele jaren van vervulling zal brengen in het leven van mensen die de erfenis van het Australische labradoodle-ras waarmaken!

Al onze honden maken deel uit van ons gezin. Ik maak beslist geen gebruik van kennels en alle Bumbledoodles-puppy’s worden bij ons in huis grootgebracht.