doodles

Bij Bumbledoodles zijn we niet alleen gepassioneerd door het fokken van Australian Labradoodles, maar ook door het ondersteunen van aspirant-fokkers bij elke stap van hun reis. Of je nu voor de eerste keer wilt fokken of een ervaren fokker bent, wij zijn hier om je te helpen en te begeleiden door het hele proces.

Onze prachtige Australian Labradoodle-pups, vol liefde en levenslust, zijn beschikbaar voor een prijs van €2500 voor klanten binnen Nederland. Voor onze gewaardeerde klanten buiten Nederland, verspreid over Europa, hanteren we een aangepaste prijs. De prijs voor een pup buiten Nederland maar binnen Europa bedraagt €4500.

Maar wacht, er is meer! Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het fokken van deze geweldige metgezellen, bieden we onze exclusieve ‘prioriteit pup’ aan. Met deze bijzondere pup krijg je niet alleen voorrang op onze wachtlijst, maar ook de mogelijkheid om mee te fokken. De prijs voor deze unieke kans bedraagt €7800.

De ‘prioriteit pup’ opent de deur naar een wereld van fokmogelijkheden, waarbij je zorgvuldig geselecteerde genetica en uitzonderlijke kwaliteiten kunt toevoegen aan het ras. Bij Bumbledoodles staan we klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het hele fokproces. Of je nu vragen hebt over fokpraktijken, gezondheidsgaranties, trainingstips of zelfs marketingadvies, wij zijn er om te helpen.

Of je nu kiest voor een lieve metgezel of een toekomstige fokker, bij Bumbledoodles streven we ernaar om kwaliteit en liefde te leveren in elke pup die ons huis verlaat. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over onze pups en hoe je jouw droom van een pluizige metgezel kunt laten uitkomen met Bumbledoodles. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze Bumbledoodles-familie!