doodles

Welkom bij ons Gastgezinprogramma

Bij Bumbledoodles hebben we een diepe toewijding aan het fokken van gezonde, evenwichtige Australian Labradoodles die niet alleen onze eigen kennel vertegenwoordigen, maar ook de standaard van het ras verbeteren. Een integraal onderdeel van dit proces is ons gastgezinprogramma, waarbij we samenwerken met zorgzame individuen en families om onze fokhonden en -teven te plaatsen in liefdevolle, permanente thuisomgevingen.

Wat houdt het gastgezinprogramma in?

Als gastgezin maak je deel uit van ons uitgebreide foknetwerk en bied je een warm en gastvrij thuis voor een van onze fokhonden of -teven wanneer ze niet betrokken zijn bij het fokken of deelname aan ons fokprogramma. Dit kan variëren van enkele dagen tot langere perioden, afhankelijk van de behoeften van de hond en ons fokschema. Het gastgezinprogramma biedt niet alleen een liefdevolle omgeving voor onze fokhonden, maar ook een kans voor gastgezinnen om een nauwe band op te bouwen met deze bijzondere dieren.

Voordelen van het zijn van een gastgezin:

  • Liefdevolle metgezel: Als gastgezin krijg je de unieke kans om een prachtige hond in je huis te verwelkomen en hem of haar te omarmen als een volwaardig lid van je gezin. Je geniet van de liefde en het gezelschap van een hond zonder de permanente verantwoordelijkheid.
  • Betekenisvolle bijdrage: Door deel te nemen aan ons gastgezinprogramma lever je een waardevolle bijdrage aan ons fokprogramma en draag je bij aan de toekomst van het ras. Je helpt mee aan het voortzetten van de lijn van gezonde, goed aangepaste Australian Labradoodles.
  • Ondersteuning en begeleiding: Als gastgezin sta je er niet alleen voor. We bieden uitgebreide ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat zowel de hond als het gastgezin een succesvolle ervaring hebben. Van trainingstips tot veterinaire zorg, we staan altijd klaar om te helpen.

Vereisten voor gastgezinnen:

  • Een liefdevolle en veilige thuisomgeving bieden voor onze fokhonden.
  • In staat zijn om de hond te voorzien van de benodigde zorg, voeding en aandacht.
  • Bereidheid om samen te werken met Bumbledoodles en te voldoen aan onze richtlijnen en voorwaarden voor het gastgezinprogramma.

Klaar om deel uit te maken van ons gastgezin?

Als je geïnteresseerd bent in het worden van een gastgezin voor een van onze honden, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. We bespreken graag alle details van ons programma, beantwoorden al je vragen en helpen je bij het vinden van de perfecte match voor jou en je gezin.

Dank je wel voor je interesse in ons gastgezinprogramma. Samen kunnen we het leven van onze honden verrijken en bijdragen aan de toekomst van ons fokprogramma.